🔵🟡ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ 2024🟡🔵

APOEL RUNNERS
19 Dec 2023

Αγαπητοί δρομείς,

Οι ανανεώσεις για το 2024 γίνονται μέσω του SportMember και είναι στο αντίτιμο των €25.

Για όλα τα μέλη μας που θα ανανεώσουν έχουμε εξασφαλίσει διάφορα δώρα από τους χορηγούς μας.

Περαιτέρω, όσα μέλη ανανεώσετε τη συνδρομή σας, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε από το e-shop του SportMember σε προνομιακή τιμή τα νέα προιόντα μας Αμάνικο Σακάκι και Σακάκι με Μανίκι στην τιμή των €29 από €45.

  • Σημείωση: Τα σακάκια θα παραδοθούν μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου. Για όσα μέλη μας ανανεώσουν μετά τις 7 Ιανουαρίου, τα σακάκια θα διατείθονται στο eshop του SportMember, στην κανονική όμως τιμή (€45). Θα μπορείτε να δοκιμάσετε τα σακάκια στο New Year's Orange Run την 6/1/2024.

Το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ εργάζεται συνεχώς ώστε να επιστρέφει αξία στα μέλη του, για αυτό και προσπαθούμε να προσφέρουμε το καλύτερο σε εσάς τόσο σε παροχή υπηρεσιών και ωφελημάτων, όσο και σε αθλητικό υλικό. Το μεγαλύτερο, όμως, κίνητρο μας είναι η τιμή που έχουμε να εκπροσωπούμε τον ΑΠΟΕΛ σε κάθε άκρη της γης. Αυτό από μόνο του μας περισσεύει!

Ready to get started?

Your club your way! Manage your club with SportMember and ease your work load. We’d love to help you get started. Create an account right away.
What does it cost?
Which needs do your club have? Basic or PRO subscription?
Pricing details
Functions
No 2 clubs are the same. Our features cover your needs.
Functions