Hobbi kosárlabda Józsefvárosban

Józsefvárosi Kosárlabda Club
15 Aug 2020

Szeptembertől egyesületünk teszt jelleggel, heti rendszerességgel indít hobbi kosárlabda alkalmakat. Ezen eseményekre előzetes jelentkezés szükséges, melyet a Decathlon által üzemeltetett Sportoljma.hu oldalon keresztül lehet megtenni. A résztvevők száma korlátozott, így csak a fent említett felületen regisztráltak és előzetesen bejlentkezettek számára tudjuk biztosítani a részvételt.

Az események időpontja és a helyszín, valamint a részvétellel kapcsolatos részletes feltételekért keressétek a Józsefvárosi Hobbi Kosarasok sportközösséget a Sportoljma.hu oldalon!

Várunk mindenkit szeretettel! Bízunk benne, hogy sikeres lesz a kezdeményezés, és ezáltal nem csak az igazolt sportolóink számára tudunk rendszeres mozgás lehetőséget biztosítani, hanem nagyobb tömegekhez is eljuttathatjuk a sportolás örömét a kosárlabda által.

A járvány helyzetre tekintettel az események kezdete előtt lázmérést végzünk (érintés mentes hőmérővel). Kérünk mindenkit, hogy lázasan, betegen, NE jöjjön, maradjon otthon, gyógyuljon meg, és egészségesen csatlakozzon újra sportközösségünkhöz. Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Az egyesület a programváltoztatás jogát fenntartja! Változás esetén a lehető leghamarabb jelezzük ezt a sportközösség oldalán.

Ready to get started?

Your club your way! Manage your club with SportMember and ease your work load. We’d love to help you get started. Create an account right away.
What does it cost?
Which needs do your club have? Basic or PRO subscription?
Pricing details
Functions
No 2 clubs are the same. Our features cover your needs.
Functions