Kenguruk - egy győzelem egy vereség

Józsefvárosi Kosárlabda Club
4 Mar 2024

Kenguru csapatunk számára a februári fordulóra márciusban került sor, hiszen ellenfeleink kérésének eleget téve hozzájárultunk, hogy egy kicsit később játsszunk az eredeti időpontnál. A halasztásnak köszönhetően a helyszín is egészen új volt. Abban a megtiszteltetésben volt része legifjabb csapatunknak, hogy a Ludovika Aréna nagy csarnokában játszhattuk a mérkőzéseket.

Az első mérkőzét a TF-Farkaskutyák csapata ellen játszottuk, amit nem igazán kezdtünk jól. Az első negyedben majdnem 30(!) pontot kaptunk, pedig a dobott 12 pontunk nem tekinthető kevésnek a korosztályban. A második negyedben pályára lépő négyesünk (itt négy a négy ellen játszanak még a fiatalok) bebizonyította, hogy semmi sincs veszve. Balogh Paula két szép sikeres dobásával kezdve, 28:0-s negyedet produkáltunk, így a magunk javára fordítottuk az eredményt. A félidei büntetőkből ellenfelünk 3, míg mi 4 pontot szereztünk. 

A harmadik negyedben ismét az első négy gyerkőc lépett pályára nálunk, immáron valamivel bíztatóbb teljesítményt nyújtva, így egy pontot megőriztünk félidei előnyünkből. Az utolsó negyedben immáron kisebb különbbséggel, érezve a fáradságot de ismét nyertünk, így a mérkőzést is megnyertük! Gratulálunk a srácoknak!

JKC pontszerzők: Beck Títusz (2), Bálint Csenge (6), Nagy Maja (3), Kubacsek Barnabás (8), Kubacsek Helka (7), Bálint Nóra (2), BALOGH Paula (7), BORSODY Áron (31)

A második mérkőzésen a PEKOSI Koalák voltak az ellenfeleink. A két négyes bontása ezen a mérkőzésen sem változott, azonban a teljesítmény pont ellentétes képet mutatott, mint az első mérkőzésen. Itt ugyanis az első négyes "muzsikált" jobban. Egy egészen szoros első negyed után sajnos egy gyengébb második negyedet produkáltunk, ennek köszönhetően a félidőre jelentősen meglépett ellenfelünk.

A harmadik negyedben azonban ismét kaptunk egy kis lendületet, így 5 pontot le tudtunk faragni a hátrányunkból, azonban az utolsó játékrészre már nagyon elfáradtunk, elfogyott az energiánk, így sajnos ebben a negyedben nem is sikerült pontot szereznünk.

JKC pontszerzők: BECK Títusz (5), Bálint Csenge (-), Nagy Maja (1), KUBACSEK Barnabás (14), Kubacsek Helka (-), Bálint Nóra (-), BALOGH Paula (-), BORSODY Áron (1)

Nagyon gratulálunk a gyerekeknek, hatalmasat küzdöttek mindkét mérkőzésen! Egy hét múlva folytatjuk!

Ready to get started?

Your club your way! Manage your club with SportMember and ease your work load. We’d love to help you get started. Create an account right away.
What does it cost?
Which needs do your club have? Basic or PRO subscription?
Pricing details
Functions
No 2 clubs are the same. Our features cover your needs.
Functions