Változások az edzői csapatban, NB II-es csapatunk is megkezdte a felkészülést

Józsefvárosi Kosárlabda Club
24 Aug 2022


A mai napon NB II-es csapatunk is megkezdte a felkészülést az új szezonra. A csapatban jelentős változások történtek a nyáron. Játékos fronton jelentős bővülés történt, hiszen a BEAC-ból egy teljes csapatnyi játékos érkezett hozzánk. A jelentős létszám növekedés miatt, azért, hogy mindenki kellő játéklehetőséget kaphasson, egyesületünk újra indít második felnőtt csapatot is, akik a mai döntés értelmében a Budapesti Kiemelte Regionális Bajnokságban fognak szerepelni, hogy az átjárhatóság megmaradjon a két csapat között.


Felnőtt csapatunknál nem csak a játékos létszám bővült, de az edző személyében is változás történt. Az új szezonban Tóth Károly veszi át a csapat irányítását, aki mind játékosként, mind edzőként jelentős kosárlabda múlttal rendelkezik.

Farkas Ádám a továbbiakban a Serdülő, Kadett és a Junior csapatok felkészülését irányítja, miután Répási Richárd egy fantasztikus lehetőséget kapott a pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémiától. Ricsi bácsinak gratulálunk ehhez a kiváló lehetőséghez, és nagyon sok sikert kívánunk neki!


Majoros Dániel - egyik legkitartóbb, legrégebbi edzőnk - továbbra is az Alsóerdősori iskola tanulóit készíti fel a kosárlabda versenyekre a Kenguru és Gyermek korosztályokban.


Takács Máté várhatóan továbbra is a Losoncis gyermekek edzéseit vezeti majd és készíti fel őket a korosztályos versenyekre.


Bíró Gergellyel jelenleg folytatjuk az egyeztetéseket, hogy bővült tanári munkája mellett tudja-e továbbra is vállalni valamelyik nyolcadik kerületi iskolában a legkisebbek kosárlabda edzéseit. Bízunk benne, hogy sikerül mindenki számára megfelelő megoldást találnunk és továbbra is csapatunk tagja lesz.


Utánpótlás edzői csapatunkba is érkezik új edző, elsőként Nádai Péter csatlakozik utánpótlás edzői csapatunkhoz, aki az elmúlt szezonban a Parthus SE-nél dolgozott edzőként. Péter két előkészítő csoport felkészítését fogja végezni, a Molnár Ferenc Általános Iskolában, ahol Takács Gergő sajnos nem tudta vállalni a következő szezonban a felkészítést egyéb kosárlabda elfoglaltság miatt, köszönjük az elmúlt évi munkáját, és sok sikert kívánunk neki. Ezentúl Péter fogja edzeni a Belvárosi Előkészítő csoportunkat is, akiknek az edzés helyszíne sajnos várhatóan változni fog, a Szentkirály utcai épület téli bezárása és várható felújítása miatt. A pontos helyszínen és időponton jelenleg is dolgozunk.


Végül, de természetesen nem utolsó sorban Női csapatunk is természetesen indulni foga a Budapest Bajnokságban, ahol nincs változás, továbbra is Kun Attila irányítja majd a lányok edzéseit.


A távozóknak köszönjük, hogy velünk voltak az elmúlt években és erősítették csapatunkat, az érkezőket pedig köszöntjük csapatunkban, és bízunk benne, hogy számtalan közös sikerben lesz részünk a hamarosan induló új szezonban.

Hajrá Józsefváros!

Ready to get started?

Your club your way! Manage your club with SportMember and ease your work load. We’d love to help you get started. Create an account right away.
What does it cost?
Which needs do your club have? Basic or PRO subscription?
Pricing details
Functions
No 2 clubs are the same. Our features cover your needs.
Functions