Visszatér a kosárlabda a Szentkirályi utcába

Józsefvárosi Kosárlabda Club
13 Aug 2020

A mai napon aláírtuk a terembérleti szerződést a Pázmány Péter Katolikus Egyetemmel, aminek köszönhetően – a Ludovika arénában jelenleg csökkenő lehetőségeink pótlásaként,– csapataink egy része a Szentkirályi utcában készülhet, és versenyezhet.

A Szentkirályi utca 26. szám alatti, második emeleti terem annak idején a Budapesti Spartacus SE bázisa volt, a teremben még Magyar Kupa döntőt is játszottak korábban, igaz, akkor még sokkal kisebb néző közönség előtt, mint a mai profi mérkőzéseken az megszokott.

A 2020/21-es szezonban terveink szerint az utánpótlásunk mellett Női Felnőtt csapatunk is itt készülhet, versenyezhet majd. A terem kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel, hiszen három metró (M2,M3,M4), valamint számos villamos és busz járat megállója is megtalálható a közelben.

Köszönjük a Pázmány Péter Katolikus Egyetem segítségét, hogy csapataink továbbra is megfelelő körülmények között készülhetnek.


Ready to get started?

Your club your way! Manage your club with SportMember and ease your work load. We’d love to help you get started. Create an account right away.
What does it cost?
Which needs do your club have? Basic or PRO subscription?
Pricing details
Functions
No 2 clubs are the same. Our features cover your needs.
Functions