Fredagsbasket (lag) - Svarta och gula

Fri, 08 Sep 2023, 11:00
Svarta och gula - Fredagsbasket (lag)
11:00 - 12:00 Friday 8. Sep
0
:
1
Fredagsbasket - säsongsstart 2023/24

Skrönika 2023-09-08

 

Äntligen dags för säsongsstart med Fredagsbasket!

Förväntningarna stod som spön i backen och alla var maximaltaggade. Kenneth efterlyste nyckel till innerdörren men Nypan kom ihåg att det är kod där med. Uppvärmningen bestod av att alla missade korgen maximalt antal gånger medan bollarna pumpades till bristningsgränsen. Det gula laget mönstrade Piffi, Lågis och Tomas. Svart bestod av KIS, Nypan och Olle.

Matchstarten var poängfattig och länge var undertecknad för ovanlighetens skull ensam om att hitta korgen. Efter en stund kunde även KIS skaka av sig ringrosten. Nypan var missnöjd med egen insats men bet ihop.

Gulingarnas första taktik var att ställa Piffi i hörnet och sedan finta bort sig själva genom konstpassar. Det svarta försvarsspelet var supertätt och Kenneth blockade skoningslöst. I mitten av matchen blev spelet jämnare när Piffi, Tomas och Lågis började sätta sina skott samtidigt som någon i svarta laget till stor del slutade springa.

Men sedan hittade Nypan sitt patentskott. KIS sköt klockrena distansskott och Olle lyckades med genombrott + egna poäng i samma anfall.  Neonerna hade slut på krutet och började ohjälpligt sacka efter. Svart storseger med 52-32! Fotodokumentation för sociala medier!

Undertecknas blev matchens lirare pga osedvanligt många lyckade skott. I omklädningsrummet vidtog livliga spekulationer om kickoffen och om klubbens framtid. Bl a tankar på att Fredagsbasket borde inköpa en egen hjärtstartare om inte Sumpan uppgraderar hallen med det. Den som lever får se.

Nästa vecka är det dags för returmatchen!

History is made by those who show up!

 

0. quarter
Goal
Goal_5
0'
17564

Ready to get started?

Your club your way! Manage your club with SportMember and ease your work load. We’d love to help you get started. Create an account right away.
What does it cost?
Which needs do your club have? Basic or PRO subscription?
Pricing details
Functions
No 2 clubs are the same. Our features cover your needs.
Functions