Hatalmas küzdelem, óriási győzelem

Józsefvárosi Kosárlabda Club
3 Dec 2023

Serdülőink egy rendkívül küzdelmes, kemény mérkőzésen rendkívül értékes győzelmet arattak a Zsíros Akadémia otthonában

Zsíros Akadémia U12 - Józsefvárosi KC

44-46 (7-9; 8-9; 17-13; 12-15)

JKC: Pataky, Maka 2, Simon 2, Fejes, Pfeifer. Cs.: RUVA 22, KELEMEN 14, Sipos, Roik, Molnár, Borsody 4. 

A nagy iramú,  kőkemény, küzdelmes első félidőben pontatlanul dobtak a csapatok, kevés volt a kosár. A mi fiaink játszottak valamivel pontosabban, és szünetben 3 ponttal ellenfelünk előtt jártunk. 

A második félidőt 11-1-gyel kezdték a magukat alaposan "felszívó" akadémisták, ám a negyed második felében sikerült rendezni a sorokat, s egy 8-0-lal visszavettük a vezetést, ám a szakasz végén az utolsó szó a hazaiaké volt, a záró szakasz minimális kőbányai vezetésről indult. Az akadémisták a záró etap elején tartotta szűk előnyét ellenfelünk, ám a szakasz derekán Ruva remek megmozdulásaira, kosaraira építve egy 8-0-lal fordítottak a srácok, s 5 ponttal elléptek. Természetesen nem tört meg a Zsíros Akadémia, s  az izgalmas végjátékban mindkét oldalon büntetők maradtak ki,  2 pontra feljöttek a hazaiak, de a küzdelmes, kemény csata végén a mi fiaink örülhettek a győzelemnek.

Farkas Ádám edző: Gratulálok a csapatomnak, nagyot küzdöttek a srácok. Többeknek is ez volt az első kosárlabda mérkőzése. Nagy küzdelemben sikerült nyernünk a szívós, ügyes kőbányai fiatalok ellen. Sokat kell még fejlődnünk, sok hibánkra jól rávilágított ez a mérkőzés. 

A mérkőzés YouTube csatornánkon visszanézhető: 

szerző: Botár László

Ready to get started?

Your club your way! Manage your club with SportMember and ease your work load. We’d love to help you get started. Create an account right away.
What does it cost?
Which needs do your club have? Basic or PRO subscription?
Pricing details
Functions
No 2 clubs are the same. Our features cover your needs.
Functions