Izgalmas mérkőzések még az ünnepek előtt

Józsefvárosi Kosárlabda Club
10 Dec 2021

Közelednek az ünnepek, de még nem kapcsolunk pihenő üzemmódba, hiszen számos izgalmas mérkőzés vár még csapatainkra az év vége előtt.


A hétvégén kadett csapatunk kezdi majd a mérkőzések sorát, vasárnap 15:30-kor a Csepel ellen lépnek pályára a srácok. A csepeliek évek óta minden korosztályban kőkemény, szívós csapatot alkotnak, így biztos, hogy kemény mérkőzésre számíthatunk, fel kell kössük a gatyánkat. Bízunk benne, hogy a józsefvárosi srácok is a már megszokott keményen küzdő hozzáállásukkal érkeznek majd, és akkor egy izgalmas, nagy sebességű mérkőzésre van kilátás.


Rögtön a kadettek után érkeznek is a juniorok a Szentkirályi utcai terembe, 17:30-tól az ő ellenfelük a szintén erősnek ígérkező TFSE lesz. Ők eddig nem sok mérkőzést játszottak, így sok információnk nincs róluk. Egy biztos, nem lesz sétagalopp ez a mérkőzés sem.

Hétfőn este, szintén a Szentkirályi utcában, női csapatunk fogadja az ELTE BEAC csapatát, 19:30-tól. Bízunk benne, hogy a hölgyek továbbra is megőrzik veretlenségüket, és ezzel erősítik majd első helyüket a tabellán. 


Jövő hét pénteken pedig NB II-és csapatunkra vár rangadó. Ők a BKG Príma csapata ellen lépnek majd pályára idegenben. Ellenfelünktől mindössze egyetlen helyezés választ el a tabellán jelenleg, így rendkívül izgalmas összecsapásra van kilátás a CamuGo csarnokban.


Ha a fenti izgalmak nem lennének elegek Karácsony előtt, akkor az ünnepek előtti utolsó hétvégére még egy izgalmas torna, a Kenguru Kupa aktuális fordulója maradt. Ebben a korosztályban idén elősször lépnek majd pályára a józsefvárosi fiatalok, akik között számos újonc is pályára léphet majd. Nagyon sok siket és örömet kívánunk nekik.


Az utolsó hét mérkőzéseit - terveink szerint - mind közvetíteni fogjuk YouTube csatornánkon, igy akár otthonról is élőben követhetitek. Ajd az eseményeket.


Hajrá József áros!

Ready to get started?

Your club your way! Manage your club with SportMember and ease your work load. We’d love to help you get started. Create an account right away.
What does it cost?
Which needs do your club have? Basic or PRO subscription?
Pricing details
Functions
No 2 clubs are the same. Our features cover your needs.
Functions