Hétvégi összefoglaló

Józsefvárosi Kosárlabda Club
3 Feb 2020

Felnőtt férfi csapatunk két nap alatt kétszer is pályára lépett a múlt héten. Csütörtökön a Budapesti Regionális bajnokságban játszott csapatunk, ahol a Kőbánya Oldboys volt az ellenfelünk és 65-94 arányban legyőztük a hazaiakat, ezzel őrizve első helyünket a tabellán. 

 Másnap, pénteken már az NB II-ben egy igazi rangadó várt a csapatra, a HOnvéd NKE cspata ellen.  A mérkőzést a Ludovika Arénában játszottuk, bár vendég cspatként, hiszen ellenfelünknek is ez a hazai pályája. Sajnos ezúttal nem sikerült győzelmet aratni a csapatunknak, 77-52 most a Honvédosok bizonyultak jobbnak, így előre léptek a második helyre a tabellán,de nekünk sincs okunk szégyenkezni, hiszen továbbra is dobogós helyen állunk a tabellán 12-3 as győzelem-vereség mutatóval.

Női csapatunk szintén rangadót játszott még január 28-án, a Budapest Bajnokság/B csoportjában, a harmadik helyezett BEAC Bics csapata ellen. Csapatunk 75-53-ra nyert, így a dobogó második fokán állnak a lányok jelenleg, 11 nyert és mindössze két elvesztett mérkőzéssel.

Utánpótlásunkban ezúttal az U14-esek voltak érdekeltek, akik javarészt a korosztálynál egy évvel fiatalabbakból állnak, illetve a serdülő korúak között is többen még csak idén kezdték a kosárlabdát. A srácok a MALÉV vendégeként léptek pályára, és nyugodtan mondhatjuk, nem vallottak szégyent, szépen küzdve, harcoltak a minél jobb eredményért, azonban ellenfelünk győzelme sajnos így sem lehetett kérdés. Az utolsó négy perc védekezése mindenképpen kiemelendő, hiszen ebben az időszakban mindössze egyetlen kosarat kaptunk, pedig ellenfelünk mindent megtett  a 100 pont elérése érdekében. Ha egész meccsen tudnánk ilyen harcosan, koncentráltan küzdeni, akkor még kellemes meglepetéseket is szerezhetünk a folytatásban. 

Valamennyi csapatunknak gratulálunk, Hajrá Józsefváros!

Ready to get started?

Your club your way! Manage your club with SportMember and ease your work load. We’d love to help you get started. Create an account right away.
What does it cost?
Which needs do your club have? Basic or PRO subscription?
Pricing details
Functions
No 2 clubs are the same. Our features cover your needs.
Functions